The Pirate Bay fälldes

Som alla vet så fälldes TPB. Tråkigt att stora företag kan tvinga fram fällande domar som det verkar ha gjort. Men nu är det som det är och det är inte enkelt att vrida tillbaka klockan. De kommer nog snarare att bli så att det blir ännu fler lagar mot friheten på nätet. Detta berör ju datorversionen av körkortsfrågorna och därför vill vi som berättar om körkortsfrågorna att uppmana Dig att inte ladda ned någon piratversion av detta program. Vi vill det bästa för dig - ett så bra program som Scandic skapat borde alla betala för faktiskt.

På Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4949303.ab) kan man läsa om torrent sajter som stänger ned så tänk på det om du funderar på att ladda ned.

Vi rekommenderar dig att överväga att köpa körkortsfrågorna för bästa resultat och för ditt egna bästa.

Take care!Hemlis som kommer snart... Är du redo?

Hej alla besökare,

Tänkte bara nämna att snart kommer du kunna testa på körkortsfrågorna direkt här på vår blogg! Det är en hemlis så berätta inte för någon annan innan det är klart!

Kom tillbaka om någon vecka så har vi förhoppningsvis mer info och programmet på bloggen.

Det kommer bli helt gratis - du får testa ett antal frågor och får sedan bestämma om du tycker det är bra eller inte.

Håll utkik!Aktuellt: IPRED lagen och nedladdning av torrent av körkortsfrågorna

Tänkte bara skriva ett kort inlägg med reflektioner på den nya IPRED lagen som kommit till Sverige. Man kan ha olika uppfattningar om denna lag. Jag tycker inte om att staten och företagen nu kan kolla allt vi gör men det verkar vara menat att det skall bli så tyvärr. Snart kan vi inte röra oss utan att de vet om vart vi är. Du vet väll om att i England finns det tusentals CCTV kameror som övervakar befolkningen hela tiden. Det är storebror som tittar på oss så är det.

Men när det gäller körkortsfrågorna så vill jag be dig tänka efter innan du laddar ned torrent filen som finns på TPB och andra torrent sajter. Visst, programmet finns där helt gratis men låt mig ställa några frågor innan du laddar ned och laddar upp den till andra användare.

Först av allt, det verkar som när du laddar ned filen så laddar du också upp den automatiskt. Då bryter du mot IPRED lagen om jag förstått det rätt. Väljer då Scandic Media att skicka ett brev till dig så är det deras rätt. Du är helt öpppen när du laddar ned och laddar upp. Ditt IP nummer finns loggat på massor av ställen tyvärr. Du borde inte göra detta på grund av dessa skäl.

Sedan så är det andra skäl för att inte ladda ned piratversionen av körkortsfrågorna. Vem vet hur länge din piratversion kommer fungera? Vore det inte trist om när du sitter och övar sista veckan innan provet och då lägger programmet av pga fel serienummer t.ex.? Eller du får inga uppdateringar med nya frågor? Vore det då inte bättre att ha köpt din helt egna version för ditt körkort?

Du har idag två alternativ att öva. Att köpa en datorversion eller köpa medlemsskap på internet sajten för körkortsfrågorna. Det sista kostar 99 kr per månad om du beställer det mest prisvärdigaste medlemsskapet. Du kan spara stora pengar samt du stödjer Scandic i deras utveckling. Du kanske inte bryr dig om andra som kommer öva efter att du klarat provet men tänk om det var din syster eller bror som är näst i kö. Vill du inte att de skall ha ännu bättre möjlighet än du hade?

Jag uppmanar dig att köpa en laglig full version av körkortsfrågorna för ditt egna bästa! Låt inte polisen berätta det för dig - bestäm dig redan nu.

PS. Håller du på att ladda ned körkortsfrågorna så stäng av det nu innan det är för sent. Ett gott råd bara...

RSS 2.0