Scandic Partners Affiliate Program - scandicpartners.se

Har du blogg eller hemsida? Kan du tänka dig att visa annonser från Scandic och få ersättning när någon köper körkortsfrågorna från din webbplats?

Då skall du läsa vad Scandic har att erbjuda dig. Nu får du bl.a. en bonus på 100 kr när du går med så snabba på!

All information om affiliate programmet finns hos Scandic:
Klicka här för att läsa mer...

Låt Scandics framgång bli din framgång också! Häng på ett framgångsrik och lönsamt koncept. Inget krångel. Läs mer nu!Hur man beställer körkortsfrågorna

Det är mycket enkelt att komma igång med frågorna. Eftersom allt sköts online kan du t.ex logga in med Facebook och ditt konto är klart med några klick. Du betalar via deras hemsida där allt sköts via säkra anslutningar.
 
Klicka här för att gå vidare och läs mer - beställ!

Vi önskar dig lycka till och hoppas du klarar provet mycket enklare nu! Du har tagit ett steg som många inte känner till ännu!Hur mycket kostar det?

Här får du köpinformation och priser om körkortsfrågorna av Scandic Media.

Du köper alltid direkt från Scandic - du får alltid det bästa och lägsta priset som sätts av tillverkaren själv.

Du kan beställa direkt på nätet och betala med flera olika alternativ. Välj det som passar dig bäst!

Priser (i skrivande stund) är:

Körkortsfrågorna Dator versionen:
Dataprogram (B) bil körkort (CD-Rom) 398 kr
Dataprogram (AB) motorcykel och bil körkort (CD-Rom) 598 kr

På alla beställningar tillkommer det 48 kr i frakt och expeditionsavgift. Vi levererar endast mot förskottsbetalning till postboxar och c/o adresser samt till länder andra än Sverige. Kontakta Scandic för information.

Körkortsfrågorna Online versionen:
Från 98 kr per månad om du köper 6 månaders medlemsskap. Det är även olika priser för om du vill studera för bil eller motorcykel. Vi rekommenderar att läsa priserna på Scandics hemsida. Du får mycket bra rabatt om du köper 6 månaders medlemsskapet - börja plugga i tid! Det vinner du på!Vad krävs för att köra dessa program?

Datorkrav för versionen för stationär dator eller laptop

Här får du reda på vad för sorts dator du behöver för att köra Körkortsprogrammet på din dator.

Operativsystem: Windows 98/2000/Me/XP/Vista
Hårddisk: Minst 300 Mb ledigt
Bildskärm: Minst 800x600 bildpunkter
Minne: Minst 128 Mb
Processor: Pentium eller motsvarande

Internetanslutning krävs för aktivering av programmetOnline versionen av Körkortsfrågorna

För Online versionen av Körkortsfrågorna krävs en valfri dator med internetanslutning. Programmet fungerar i Internet Explorer och Firefox bl.a.Körkortsfrågorna - online versionen

Här är information om online versionen för körkortsfrågorna. Detta är ett mycket bra alternativ för dig som är mobil och inte kan sitta vid samma dator och öva. Med denna version övar du nämligen direkt på nätet. Du kan vara vart som helst där du har internet access.

Läs vad Scandic skriver om online versionen här:


Träna online och bemästra Vägverkets kunskapsprov för bil och motorcykelkörkort. Du tränar med alla nya körkortsfrågor och alla Sveriges vägmärken. Funktionsmässigt likadant som på det riktiga kunskapsprovet, allt enligt Vägverkets senaste kursplan. Körkortsfrågorna är av exakt samma typ som du kommer att få på det riktiga kunskapsprovet för körkort.

Tränar du med oss kommer markant att öka dina chanser att klara kunskapsprovet. Frågematerialet uppdateras varje månad. Det är helt gratis att skapa ett konto och du får omedelbart full tillgång till flera demotest. Detta är nog Sveriges bästa onlineutbildning för körkort med tusentals nöjda kunder. Testa själv!

Innehåll i online versionen:

 • Tusentals frågor indelade i kategorier.
 • Alla Sveriges vägmärken.
 • Körkort För behörighet (B) bil körkort och (A) motorcykel.
 • Tusentals fotografier på autentiska trafiksituationer.
 • Avancerad slumpgenerator, inget prov blir det andra likt.
 • Obegränsad tillgång till alla övningar och kunskapsprov.
 • Träna extra endast på delmoment som du är osäker på.
 • Fullt medlemskap från endast 99kr/mån.
 • Kunskapsprov på tid med samma antal frågor som på det riktiga provet.
 • Full statistik. Alla resultat sparade med möjlighet till repetition m.m.

Exempel bild från online versionen:

Körkortsfrågorna Online!

Läs mer på Scandics hemsida där du även kan skapa ditt egna online konto och testa på demoversionerna.  Klicka här nu.Körkortsfrågorna - dator versionen

VIKTIGT!
Datorversionen finns inte längre - utvecklingen går framåt och numera är ditt övningskonto direkt på nätet så du kan öva vartsomhelst. Informationen nedan är därför inaktuell men får ligga kvar så du kan få lite bakgrundsinfo och se att denna tjänst har funnits med ett bra tag och hjälpt många att lyckas. /Red

 
Körkortsfrågorna för dator är en version som du installerar på din stationära dator eller laptop. Du behöver som du kanske förstår tillgång till denna dator när du vill öva. Nedan är information om denna version.

Körkortsprogrammet i kort sammanfattning:
 • Frågor av samma typ som du kommer att få på det riktiga teoriprovet för körkort.
 • Automatisk Internetuppdatering av frågor och programfunktioner.
 • Avancerad slumpgenerator-inget prov blir det andra likt.
 • Fleranvändare-skapa upp till 5 unika användarkonton i programmen.
Programmen finns för behörighet (B) Bil körkort och behöriget (A) MC. Teoriprovet för (A) MC körkort innehåller även frågor från behöriget (B) Bil. Programmet för MC körkort (AB) innehåller därför båda behörigheterna.

 • Frågorna följer Vägverkets senaste kursplan och uppdateras kontinuerligt.
 • Sammanfattning efter avslutad övning med genomgång av alla frågor.
 • Smarta programfunktioner gör programmen enkla att använda.
 • Automatisk Internetuppdatering av frågor och programfunktioner.
 • Skriv övning utan tidsbegränsning.
 • Spara alla dina resultat.
 • Prov på tid med samma antal frågor som på det riktiga teoriprovet för körkort.
 • Statistik med alla resultat sparade med möjlighet att visa alla tidigare gjorda övningar.
 • Fleranvändare-skapa upp till 5 användarkonton.
 • Avancerad slumpgenerator-inget prov blir det andra likt.
 • Fotografiska bilder på autentiska trafiksituationer.
 • Markera frågor du är osäker på och återkom till dem innan rättning.
 • Frågor av samma typ som på det riktiga teoriprovet för körkort.
 • Frågorna i programmet är av samma typ som kommer på det riktiga teoriprovet och täcker nästan alla möjliga kombinationer av frågor som du kommer att få. I den mån det tillkommer nya frågor eller ändringar uppdaterar vi omgående frågorna och du kan automatiskt uppdatera ditt program via Internet.
 


Källa: Körkortsfrågorna, Scandic. (Extern länk, öppnas i nytt fönster)Vad är detta för blogg? Vad skriver vi om?

Du har hittat en blogg som skriver om en möjlighet för att klara av teoriprovet enklare och roliga. Vi skriver om något som varje person som håller på att ta körkort borde få veta om - en möjlighet att studera hemma eller vart man vill - med samma sorters frågor som kommer på det riktiga provet. Det handlar om ett datorprogram eller internet version med körkortsfrågor som vi nämnde.

Vi vill hjälpa dig att lyckas. Vi vet av erfarenhet hur trist och tungt det kan vara att plugga inför detta prov. Där jag övade t.ex. fick man ha pärmar med frågor som endast fick användas på körskolan. En plats där svett och lukt från massa andra tonåringar blandades i en -inte så inbjudande- lukt. Redan då letade jag efter ett program för att öva men fann inget tyvärr. Du har en annan chans än jag hade - du får här information om något som markant kan hjälpa dig att klara Godkänt.

Sitt hemma eller vart du vill! Det är helt upp till dig. Drick en Cola, relaxa och svara i lugn och ro på de frågor som du får ställda till dig. Se dina resultat, öva på det du mest behöver. Ja, det är fulladdat med möjligheter som är för DIG! Är detta något som du (iallafall) kanske kan finna intressant - läs vidare på vår blogg nu.

Oavsett om du redan har tagit körkort eller håller på så finns det något för dig här. Mestadels handlar det om dig som håller på att öva inför provet men en liten sektion är för dig som vill berätta om denna möjlighet för dina vänner och kontakter och även tjäna en slant på det. Du hittar nog inlägget om detta är något som låter intressant för dig!

Till sist, du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om programmen. Kan inte vi svara så tar vi snabbt reda på ditt svar från skaparen av programmet.

Vi vill hjälpa dig att lyckas!

RSS 2.0